FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

silniční RC spalovák

#5229 29.12.2010 21:55

• kapompo
  • Uživatel
  • NEPŘÍTOMEN

silniční RC spalovák

zdarec klubaci.zakopil jsem rc spalovak 1:10 vw scirocco,a mam dotaz-jak se pouziva after run olej kamse to dava,olej do filtru,a jake palivo,bylo me receno 16% nitro aje jedno od jake firmy to nitro je
dik za vsechny rady ze spalovakem nemam zadne skusenosti

#5230 29.12.2010 22:23

• Jirka
  • Admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • Sbach 342 2,2m JC 60 EVO

Re: silniční RC spalovák

Pár kapiček oleje kápni vždy do nového filtru (molitanu) a palivo? záleží co budeš jezdit. Na rekreační ježdění ti stačí i 10% nitra když se dobře chladí, ale kupuj raději kvalitnější palivo, není to jedno a stejně neušetříš. To ostatně poznáš sám, který mu bude chutnat .

#5231 29.12.2010 22:36

• kapompo
  • Uživatel
  • NEPŘÍTOMEN

jo dik a ta konzervace kdys nebudu del jezdit tose dava kam jen dotoho filtru nebo i do valce

#5232 29.12.2010 22:44

• Jirka
  • Admin
  • NEPŘÍTOMEN

To se dává do motoru a ještě ho musíš párkrát protočit aby se to dostalo všude, ale jde o to jak dlouho nebudeš jezdit. Když třeba nebudeš jezdit měsic, tak to tam nedávej. Za ten měsíc když máš motor v teple a suchu, tak se mu nic nestane (mám vyzkoušené) a jen bys do něj cpal další sr...

#5233 29.12.2010 22:51

• kapompo
  • Uživatel
  • NEPŘÍTOMEN

jj dik,a jeste se zeptam mato nadobku na75ml jak dlouho se nani da jezdit,jo a jeste kdys bych chtel znenit kastli tak jak nato.vym zeto mosi byt kastle na model 1:10 ale pasne tam jaka koliv jeto silnicni,jo a jeste muzu stim do terenu kdys zmenim kola a jak velka kola setam muzou dat,vym jsouto blbe otazky ale radsi se zeptam nes abychto nejak pokazil

klempirstvi_vyskove_prace

#5234 29.12.2010 23:04

• Jirka
  • Admin
  • NEPŘÍTOMEN

To zas záleží na způsobu jízdy, odhadem do 10 min?
Kastli samozřejmě odpovídajících rozměrů, když je čirá, tak jí nastříkáš zevnitř barvou na Lexan, vyřežeš podle auta otvory pro motor, výfuk atd.
Kola do terénu na silničák? uvědom si, že na to není to auto (podvozek) stavěný! Když chceš do terénu, tak si ještě přikup terénní a je to
Když dáš velký kola, začne tím trpět vše počínaje spojkou, musel bys laborovat s pastorkem atd. nehledě na namáhání ostaních součástí.

#5236 29.12.2010 23:13

• kapompo
  • Uživatel
  • NEPŘÍTOMEN

Re:silniční RC spalovák

dik za vsechny rady,jen sem se ptal naten teren.do terenu mam elektro hsp xstr 4wd,tak jen rosšiřuji vozovy park ale presto dik za vsechny rady

#5238 29.12.2010 23:25

• Jirka
  • Admin
  • NEPŘÍTOMEN

Tak to je správne, tak to má byť
Znáš to, co člověk to názor, ale např. co se týká tý konzervace, tak jsem ji zprvu taky aplikoval. Potom jsem se na to jednou vyprd a když jsem cca 1.5 měsíce nejel s buggynou, mrknul jsem do motoru a ten byl krásně čistej bez nějakýho náznaku koroze. Takže od tý doby nekonzervuju, ale neber to jako univerzální návod

#5322 04.01.2011 21:30

• kapompo
  • Uživatel
  • NEPŘÍTOMEN

zdarec klubaci jeste mam dotaz ohledne toho spalovaku ale ted seto jedna ohledne pneu,jake sou nej a nejvic vydrzi,a jake na klasickou jizdu a na blbnuti,ajak jeto stema pneu ze setam lepi.dik za odpovedi

#5324 04.01.2011 21:51

• wirus
  • Moderátor
  • NEPŘÍTOMEN

No jaké pneu težko říct. Záleží na co je budeš chtít,terém,trať,asfalt. A každá odrůda pneu má své podkategorie. Třebas složení,měkká,střední,tvrdá.Potom závodní pro silnice,drift,koberec,asfalt atd... Je mnoho možností.Bude lepší napsat na co se chceš specializovat a v tom okruhu vybírat. Já jezdim Monster truck a i v tom je mnoho možností jaké kola a pneu vybrat.Do terénu jsou lepší měkké se šípovým vzorkem (dobrá adheze a záběr),na skoky je lepší střední a pneu s vysokým profilem,aby absorbovala lépe nárazy a netrpělo auto... Je toho opravdu hodně a sám se v tom někdy ztrácím
Hpi Savage Flux 2350,Hpi Brama 10B brushless,Mustang P-51D,EPP Blade Dancer,Thunderbolt P-47,Walkera CB-180Z,E-Flite micro Blade msr
Bylo-Carbon Fighter 30ccm.
  • Strana:
  • 1
  • 2

Moderátoři: Jirka, wirus

Board Info

• Board Stats
  • Celkem příspěvků:4952
  • Celkem témat:174
  • Celkem sekcí:5
  • Celkem kategorií:8
  • Dnes založeno:0