kovarzlin napsal:
Zdravim Vas,prosim o radu :
-pred 3tydny jsem si koupil od AirTechu Cessnu s 2,4 kanalovym vysilacem
-nikdy pred tim jsem nelital a ja blb jsem si myslel ze to bude podobne jako na kompu takze let trval asi 10vterin
a letadlo skoncilo na mraky ...polystyren
-odložil jsem jej s tim ze jej slepim az budu trosku zaletany
-druhy tyden jsem si na radu prodavace poridil zacatecnicky model ASW 28 od pelikána rovnez s vysilacem
tentokrat 35MHz.....ten jesem roztriskal jeste ten den o pamatnik v Lidicich...jeste ze to nikdo nevidel...
-jeden chlap co si tam neco kupoval rikal ze to ma uzke kridla na to aby se to dalo lehce uridit zelenacem..a mel pravdu
-minuly tyden jsem si koupil vrtulnik od E-Flite a ten je jeste cely ale neni to ono...chci letat
poradi mi nedko neco lehkeho a mensiho na cem se fakt muzu naucit letat?
mam 2vysilace 4kanaly 2 stridave motory a Regulatory 25A a 40A...serva bych dokoupil pokud by mi nekdo poradil nejaky ARF model abych nemusel kupovat RTF
Letam na zahrade ktera je hned u fotbaloveho hriste+nejake louky, takze prostoru mam dost a cely plac je v doline
kde vetsinu casu byva bezvetri nebo mirny vanek
moc dekuji
Roman
moc dekuji za radu..... moje dcery se mi uz smějí
Ahoj,co treba Easy Star,nebo Easy Glider?Za ty dam ruku do ohne.Tech se prodava dost a Multiplex je 100% zarukou letavosti.Vybaveni mas,tak do toho

.V pripade rany to zpravi krapet vterinaku s aktivatorem a jede se dal.Vyhodou u tehle letadel je,ze kdyz nevis co s tim,pustis packy a ono se to nejak porovna a leti to samo.Na tehle letadlech uz sem naucil litat hafo lidi

.