FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Sky Lady II

#1481 12.08.2009 17:16

• arnie69
  • Kolemjdoucí

Sky Lady II

Ahoj potreboval bych poradit, jsem zacatecnik a koupil jsem si letadlo Sky lady II. Nevim jak presne seridit serva na smerovku a vyskovku.Jakmile zapojim baterii do letadla ihned se zacne sama od sebe hybat smerovka i vyskovka a to tak ze na doraz a vrci. Po zapojeni baterie se smerovka i vyskovka pohne na doraz. Muzete mi nekdo poradit? Pokud nekdo mate zkusenosti vetsi nez ja?

#1482 12.08.2009 21:37

• Jirka
  • Admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • Sbach 342 2,2m JC 60 EVO

Re:Sky Lady II

Vypadá to, že zapínáš éro bez zapnutého vysílače.
Nejdřív zapni vysílač s vytaženou anténou a poté éro!!
Nebo máš špatně nasazené páky na servech. Zkus ty páky sundat, zapni vysílač + éro, dej kniply a trimy do středové polohy a potom nasaď zpět kolmo páky.
Při této pozici by měly být i kormidla rovně, pokud ne, upravíš to už délkou táhla.

#1990 16.11.2009 13:36

• Roman
  • Kolemjdoucí

Re: Sky Lady II

Mal som podobný problém s modelom Cessna 480. Zdá sa mi, že rádio je podobné na oboch týchto modeloch. Tiež mi po zapojení baterky vybehli servá do maximálnej výchylky, teda tie na krídelkách sa až pretočili a potom aj keď som sa ničoho nedotýkal s nimi sem tam cukalo. Prestalo to vtedy keď som jemne tlačil na anténu smerom hore. Vysielač som púšťal prvý v tom to nie je a vlastne sa mi to stalo len raz (samozrejme že vtedy keď som sa chcel pochváliť ako pekne viem lietať )
Potom ako som rozobral a znovu zložil rádio to celé prestalo, ale tento postup nemôžem veľmi odporúčať, keďže s ním skončí záruka

#1991 16.11.2009 14:05

• zajoch999
  • V.I.P. člen
  • NEPŘÍTOMEN
  • ЗАЫЦЕВ

Re: Sky Lady II

mohu potvrdit jen slova jirky,jsem také začátečník a když jsem dostal moje první letadlo cesnu od art-techu tak jsem udělal tu samou chybu a pak jsem to podruhé zapnul naopak a ono to šlo,serva se nastavily na 0plohu abyl klid. takže opravdu je to tím. nakonec mi to jirka také potvrdil,kdž jsem sem začal chodit na stránky.tak at to létá
Extra 300 2,2m Aeroworks
Extra 300SP 1,4 Great Planes
Extra 330 SC Dualsky

#3217 02.06.2010 14:53

• modelař
  • Kolemjdoucí

chci se jenom zeptat ja mam taky sky lady II a ubec nezataci tak me na ne letisti poradily ze k tomu mam udelat křidylka ale nevzm jak velkou plochu tech křidzlek tak me pls poradte.

klempirstvi_vyskove_prace

#3219 02.06.2010 18:53

• wirus
  • Moderátor
  • NEPŘÍTOMEN

Já se v tom moc neviznám,ale zkusil bych prvně takový to éro z papíru,je to hornoploch a říká se mu vlaštovka jo?! a je to samolet
Hpi Savage Flux 2350,Hpi Brama 10B brushless,Mustang P-51D,EPP Blade Dancer,Thunderbolt P-47,Walkera CB-180Z,E-Flite micro Blade msr
Bylo-Carbon Fighter 30ccm.

#3221 03.06.2010 09:23

• Jirka
  • Admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • Sbach 342 2,2m JC 60 EVO

modelař napsal:
chci se jenom zeptat ja mam taky sky lady II a ubec nezataci tak me na ne letisti poradily ze k tomu mam udelat křidylka ale nevzm jak velkou plochu tech křidzlek tak me pls poradte.

Pro začátek než to začneš kuchat, zkus zvětšit výchylky na směrovce.
  • Strana:
  • 1

Moderátoři: Jirka, Mates, wirus

Board Info

• Board Stats
  • Celkem příspěvků:4952
  • Celkem témat:174
  • Celkem sekcí:5
  • Celkem kategorií:8
  • Dnes založeno:0
  • Včera založeno:0
  • Dnes celkem odpovědí:0