Už delší dobu jsem pokukoval po lehkém obratném a hlavně nezničitelném modelu z EPP. Proto jsem si na dlouhé zimní večery pořídil stavebnici v rozsypu,Blade Dancer od MS Composit. Je to deskový řezaný model pro akrobatické polétání. Rozměry jsou: rozpětí-930mm , délka-900mm. Doporučený pohon je střídavý motor AXI 2208/34,18A regulátor a Li-po 3s 800-1500 MAh.Pro ovládání je zapotřebí tří nebo čtyř microserv (9 gramů). A samozřejmě čtyřkanálová RC souprava.
Balení obsahuje nařezaný a airbushem nastříkaný model v rozsypu-rozdělené křídlo,trup,výškovka,směrovka.Nechybí ani kompletní podvozek,uložení motoru,rámečky serv,ostruha,panty pro táhla a samotná táhla k servům.
Já jsem pro pohon zvolil doporučovaný set určený přímo k modelu,který obsahuje vše potřebné pro pohon-Motor,regulátor (16A),čtyři microserva,vrtule 9x4 + unašeče a vše potřebné k zapojení...
Dále je třeba dokoupit akumulátor,já volil Li-po 3s 850Mah.
A na konec lepicí materiál-CA vteřinové na EPP(střední),CA STYRO,aktivátor a 3M pásku.
Pokud doma nemáte Y-rozbočovací kabel na serva a dva prodlužovací(stačí 10cm),tak je třeba zakoupit i je.
Nyní je vše potřebné ke stavbě doma a můžeme začít