FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

koupě prvního vrtulniku

#1105 26.05.2009 12:33

• marek
  • Kolemjdoucí

koupě prvního vrtulniku

ahoj nejsem zrovna machr na internet tak nevim jestli to pisu dobre.
potrebuji poradit,uz od detstvi snim o svem vlastnim vrtulniku.
potreboval bych poradit jaky. Asi na zacatek bych chtel elektricky. Mam chut zkusit
hned něco pořadneho co my zabere nejaky ten čas a pobavi. Prosim o raduB)

#1106 26.05.2009 13:06

• Jirka
  • Kolemjdoucí

Re:koupě prvního vrtulniku

Ahoj,

a chceš pořídit nový nebo starší? Máš nějaké vybavení, nebo jsi úplný začátečník?

#1107 26.05.2009 15:52

• marek
  • Kolemjdoucí

jsem uplny začatečník. Na netu toho je spousta,ale hodne pro lidi co se už vyznaji.
Nemam k tomu zatim nic. Spousta modelu se doporučuje pro začatečniky,ale jako u všeho reklama
mi doporučí vše. Mohl bych za něho do začatku dat tak asi 3500 což asi neni moc.
Muj sen je skončnit u vrtuliku 3d. Cesta je asi dlouha,ale to mi nevadí.
Zatim se mi libi Rc vrtulnik 3ch eagle 9077. Nevim jestli je kvalitni pisou,že jo,ale to u všech.
Tak i za nazor za tenhle stroj budu vdečny. S pozdravem Marek

#1108 26.05.2009 16:30

• Jirka
  • Kolemjdoucí

tak ještě chvíli šetři a potom si kup opravdu vrtulník. Už se to tu probíralo a nechci tě odrazovat, ale ten vrtulník co se ti tak líbí je hračka, nemá to s opravdovou heli vůbec nic společného. Navíc na něm nezískáš ani základní návyk co se týká řízení opravdového modelu vrtulníku. Jen zbytečně vyhodíš peníze. Já bych ti doporučil nejdříve tréning na simu, aby jsi zjistil co a jak. Věř mi, že ve finále tě to vyjde podstatně levněji než od začátku (když jsi s ničím nelítal) rovnou skočit do drahého modelu. Jaký mód na vysílači si vybereš už je zas na tobě, uvidíš co ti bude víc vyhovovat. U nás je klasika mód 1 (plyn vpravo), ale dnes už díky amíkum a číňanům i mód 2. Potom až budeš zvládat řízení heliny na simu, tak bych se teprve poohlédl po opravdovém modelu, třeba i z druhé ruky. Cena takového modelu (ne hračky) + vybavení se už pohybuje v desítkách tisíc, ale stojí to za to i když občas nějaká ta ranka přijde.

#1109 26.05.2009 16:46

• marek
  • Kolemjdoucí

Jo tak díky:) . Je fajn,že jsou tyhle stranky a díky za podporu:) . Tak uvidím co se mi podaří vymyslet. Určitě dám vědět jak pokračuji. Zatím děkuji a přeji hodně nalítanych hodin!

klempirstvi_vyskove_prace

#1110 26.05.2009 17:09

• Jirka
  • Kolemjdoucí

Od toho tu sme pokud budeš potom cokoli potřebovat, tak se klíďo ozvi.

#1209 26.06.2009 09:33

• tvrbic
  • Kolemjdoucí

Mě se celkem i na začátek líbí i vrtulník od Esky Big Lama. S cenou okolo 3500Kč a 4CH ovládáním je pro začátek ideální a je dostatečně velká i pro létání venku. Jsou k ní i dobře dostupné náhradní díly..

#1210 26.06.2009 09:44

• Jirka
  • Admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • Sbach 342 2,2m JC 60 EVO

...to ti nikdo nebere, líbit se ti může, ale je to pořád dokola. Tato hračka nemá s opravdovým modelem nic společného! Pokud se porozhlédneš po netu tak zjistíš, že i k opravdovým modelům vrtulníků jsou dnes běžně dostupné náhradní díly atd. Jestli se tomu chceš do budoucna opravdu věnovat tak toto není správná volba.
  • Strana:
  • 1

Board Info

• Board Stats
  • Celkem příspěvků:4952
  • Celkem témat:174
  • Celkem sekcí:5
  • Celkem kategorií:8
  • Dnes založeno:0
  • Včera založeno:0
  • Dnes celkem odpovědí:0
  • Včera celkem odpovědí:20