Ahoj,
začal jsem psal v sekci - Létame s RC letadly , ale chci se prezentovat i tady.Modelům vrtulníků se věnuji o něco déle než plošníkum,a chci vám předvést mé začátky.
Nejprve jsme s otcem (taky pilotuje) pořídily Dragonfly 3D RTF.Samozřejmě každý svůj.Tento model ovšem nemohu doporučit.Velmi špatna ovladatelnost z něho činí (pro začátečníka) neodladatelny stroj.
Následoval model Belt CP RTF,který navíc otec doplnil o maketový trup.Naše letové pokusy jsou zde:
Táta prozatím u tohoto modelu zustal,a snaží se (podle mě nesmyslně) ho postupně předělat na T-Rex 450.Já jsem opustil cestu levných čínskych setů a pořídil jsem T Rex 450 SE V2 a radio Futaba T7C 2,4.No investice sice značná,ale myslím že se vyplatilo.
Zatim co táta porád šetří a objednává různé díly (nový motor,kovovou hlavu z CopterX,karbonové listy atd.) seřizuje a skouší,já létam a trénuju,teda snažím se
Tak jste alespoň poznali na zahradě efekt vzduchového polštáře , kdy vrtulník který je nízko nad zemí má snahu neustále někam sklouzávat.
Dal ses na správnou cestu když jsi opustil ty žluté sety a skočil do T-Rexe. Tady platí to staré "nejsem tak bohatý abych si kupoval laciné věci"
Taky jsem ho chvíli měl a není to špatná heli, ale já mám radši ty čuďáky.