Opět vás zdravím Jiří, děkuji za každou radu. Zjišt´uji, že jsem si na sebe jako na začátečníka ušil pěknou boudu. Nu což, nevzdám se. I vaše předchozí rada se mi hodila. Ted´ jsem zjistil, že chyba byla asi v motoru. Jednou jsem zkoušel doma na stole 3D mód a jak jsem tak nadšeně pozoroval chování listů, tak mi uniklo, že místo dolů, fouká vzduch nahoru. No a ten podtlak mi nasál ubrus a dál už si to umíte představit. Vše zdemolované, jen motor chrčel dál, ale nic se netočilo. Než jsem v tom zmatku vše vypnul, tak uběhlo dobrých deset vteřin. Za tu dobu se dle mě ten motor odpálil, je totiž možné, že zhruba od té doby vrtule zlobí tím cukáním. Vše už je dle mě vyladěné, ale ten motor se občas kousne na miniokamžik.
Nejsem si ale jist, jestli jsem ho neodpálil špatným nastavením toho nového regulátoru (program cart). To jsem ale nastavil dle pokynů.
Taky se mohl poničit již dříve mými dosti krkolomnými pády, po kterých si uvědomuji, že vlastně motor, gyroskop a přijímač signálu, jsou ty jediné součástky, které jsem ještě neopravoval.
Létání už vcelku zvládám, jen ten servis se naučit a budu št´asten...
Moc díky za váš názor a s pozdravem Jiří L.