FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Vrtulnik pre zaciatocnika?

#677 08.03.2009 14:49

• Vrtulnik pre zaciatocnika?
  • Kolemjdoucí

Vrtulnik pre zaciatocnika?

Dobry den.
Chcel by som sa opytat ze ci by bola vhodna Walkera 4G3 pre zaciatocnika.Zatial vlastnim len Picoo Z a lietanie ma chytilo natolko ze by som chcel nieco lepsie.Ale co som cital na internete tak pisu ze Walkera 4g3 nieje pre zaciatocnika vhodna, no vsak ja zo zaciatku neuvazujem o akrobatickych kuskoch len tak by som si lietal:) A este jednu otazocku ohladom ovladaciaho modu ze ci je lepsi MOD 1 alebo MOD 2? Kedze uz ako tak som zvyknuty na mod 2 z toho modelu picoo z tak uz by som mal asi ostat pri mode 2? Alebo pri 6 kanaloveho vrtulnika to bude uplne ine co sa tika modu1 alebo modu 2.

#678 08.03.2009 17:07

• Jirka
  • Kolemjdoucí

Re:Vrtulnik pre zaciatocnika?

podobné téma se už řešilo ZDE
Ten "vrtulník" co píšeš nemá s opravdovým modelem nic společného, je to jen hračka na dlouhé zimní večery Jaký mód si vybrat je na tobě z téhle hračky žádný návyk nepochytíš. S tou Walkerou bych si to rozmyslel, tyhle sety za moc nestojí. Nedávno jsem jednomu modeláři seřizoval podobný set a nejdřív jsem musel vyměnit regulátor, gyro nešlo nastavovat, šílené vůle v čepech atd.
Prostě pokud se tomu chceš opravdu začít věnovat, tak kup např. T-rexe, Raptora a podobně, nejsou na to problém náhr. díly, k tomu slušný vysílač např. Futaba FF7 a seš v klidu
Ty hračky a různé žluté sety opravdu raději nekupuj, jsou s tím jen trable.

#684 13.03.2009 16:57

• Vláďa
  • Kolemjdoucí

Mohu potvrdit předchozí příspěvek. S těmito hračkami se nic nenaučíš a žádné návyky nezískáš. Minulý týden jsem se pokoušel zalétat 2 a ani jedna nelítala déle než hodinu. Kdo má zájem o RC heli, tak toto určitě není správná volba.

#2250 16.01.2010 16:19

• topgun
  • Kolemjdoucí

nenech se odradit,navyky z koaxialu se ti budou do budoucna moc hodit

#2252 16.01.2010 16:28

• Jirka
  • Admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • Sbach 342 2,2m JC 60 EVO

topgun napsal:
nenech se odradit,navyky z koaxialu se ti budou do budoucna moc hodit

Nikdo nechce nikoho odrazovat, ale koaxiál tzn. dvourotorák jestli chce lítat s helinama je cesta špatná, ale komu není rady ...

klempirstvi_vyskove_prace

• Strana:
  • 1

Board Info

• Board Stats
  • Celkem příspěvků:4952
  • Celkem témat:174
  • Celkem sekcí:5
  • Celkem kategorií:8
  • Dnes založeno:0
  • Včera založeno:0
  • Dnes celkem odpovědí:0