FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Stavba kapoty

#7225 24.07.2011 10:54

• Weber Dieter
  • Kolemjdoucí

Stavba kapoty

Abych vše uvedl na pravou míru jsem modelář na baterky, který zastává pravidlo pokud modely nestavíš nejsi modelář, protože koupit si to umí každý.

Mam vrtulník Blade 400. Je to můj první stroj co se týká vrtulníku. Díky bohu už pominuly doby že každý start následuje pád a proto bych rád si udělal kapotu.

Rad bych Bell 213 bohužel ten má "zalomený" ocas a na to e-flite nemá přizpůsobený ocas jako pelikán u minititanu. (NÁHODOU NEVITE JESTLI SE TO DA ZKOMBINOVAT?)

Tedy mi zbývá už jen Bell 222 a nebo raději Bell 206.

Už nějakou dobu se zcháním po plánech či nějakých řezech. (marně) Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo někdo nema o něčem takovém zdání.
Zkoušel jsem i v 3D grafických programech rozřezat 3D modely z netu. Bohužel neúspěšně.

TEDY NEVÍ NĚKDO OD ČEHO BYCH SE MOHL ODRAZIT?

#7229 24.07.2011 17:08

• Jirka
  • Admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • Sbach 342 2,2m JC 60 EVO

Re: Stavba kapoty

Pochybuju, že někdo vlastní takovýto plán. Asi nezbyde, než se pokusit najít na netu slušnej 3 pohleďák s řezama a zbytek si doladit podle dostupných obrázků a mechaniky.
Na druhou stranu i koupený trup (čínský dodo) se nechá doladit, otevírací dveře, panty, kliky, kabina, osvětlení a další detaily u kterých se člověk taky vyblbne, ale to už bych dělal na větším než je Blade 400.

#7303 29.07.2011 07:18

• Weber Dieter
  • Kolemjdoucí

Re: Stavba kapoty

Mno pravě že žádný náhled nákres 3D s řezy nebo něco pod jsem nesehnal. I když je pravda, že občas s google nejsem kamarád. Tedy pokud by jste někdo něco našel prosím link.

Čínské dodo ??? co to viděl jsem Čínský model létajícího Bell 206 ale ten trup byl jen aby se neřeklo.

Musím se pochlubit že jsem podle obr. Bell 206 jsem udělal plováky.
www.rcgroups.com/forums...
Krásně se s nimi sedí na vodě.
...
Tet už jen trup.
  • Strana:
  • 1

Board Info

• Board Stats
  • Celkem příspěvků:4952
  • Celkem témat:174
  • Celkem sekcí:5
  • Celkem kategorií:8