FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Rotorová Hlava

#723 19.03.2009 17:21

• David
  • Kolemjdoucí

Rotorová Hlava

Ahoj
Chci se poptat nevíte někdo kde by se dala sehnat 5listá hlava na t-rex450 na netu jsem to našel i na ocas ale je to USA a nevím jak to obědnat nedá se to sehnat někde jinde.Děkuji DAVID
Viz. odkaz

#724 19.03.2009 17:29

• Jirka
  • Kolemjdoucí

Re:Rotorová Hlava

co jsem tam teď koukal tak to vypadá, že posílají i do čech a zaplatíš pohodlně přes paypal.
Jináč tady v česku nevím, zatím jsem tohle nesháněl tudíž ani nehledal, pokud bych něco objevil tak ti písnu.

#725 19.03.2009 18:45

• David
  • Kolemjdoucí

Jo moc díky:woohoo:

#804 26.03.2009 19:49

• David
  • Kolemjdoucí

Ahoj tak sem to našel prodávaj to klucí ze slovencka oni maj alespon rozum co ted frčí

#805 27.03.2009 09:11

• Jirka
  • Kolemjdoucí

no vidíš čéče, je vidět že kdo hledá tak najde ...sry, já se k tomu ještě nedostal, nějak málo času.
Co to je za firmu? ...a dělaj jen na rexe nebo i na jiný?

klempirstvi_vyskove_prace

#808 02.04.2009 05:56

• David
  • Kolemjdoucí

Ahoj, ZDE je odkazek na tu firmu a hned typ té 5ti listé hlavy.Psal jsem jim a deto i na T-Rex 450 bez problemu i když se ten vrtas jmenuje gaui, tak podle mě to je jen zase zdařila kopie rexe. Jinak to posílaj do čech poštou za 100kč takže konečná cena bude nějakech 3165 kč.Takže super.Ještě kdyby tak měli i zadek, tak by to bylo lepší pošušnání , hold klucí slovenský jdou s dobou jen my, to nějak neberem na zřetel co zrovna frčí.David

#809 06.04.2009 17:40

• Jirka
  • Kolemjdoucí

Tak to de ...vida je, kluky šikovný
do jakýho kabátku ho oblíkáš? (rexe)

#810 07.04.2009 17:11

• David
  • Kolemjdoucí

Ahoj,abych pravdu řekl tak jsem modelář v plenkách a ještě mi teče modelářské mléko po bradě .Rexe obléknu do kapotáže HUGHES 500E.Ale myslím dopředu a koupil jem to ted.Ještě že jsem to udělal.Bud je to můj osud nebo modelářská smůla.Nejdří to začalo s vysílačkou.Zakoupiljsem si FUTABU F10 šla dva dny a šlus:S .Pak jsem si koupil obleček na vrtase no a po rozbalení děs .Čínský klucí to opravdu bouchaj na koleni.Jakož to bývalí lakýra sem se nato nemohl dívat a udělal jsem radikální řez.Obrousil jsem ho a ted jsem začal s úpravama:přední reflektor,otvírací přední dveře a noční osvětlení.Tak snat to bude íá .Až to bude hotové dělám si fotodokumentaci tak můžu poslat foto.Zatím lítám na simu.Pak se musím popídit někde po cenách kolik by stálo seřízení zátlet a nastavení vysílače.Ale do oblečku ho samo sebou dám až mi to pude .To je jasné.Snad to ještě stihnu letos po těch mejch trablech.Byl bych moc rád .

#811 08.04.2009 10:57

• Jirka
  • Kolemjdoucí

Ahoj,
tak ti držím palce ať se zadaří a foto pošli, jsem zvědav na výsledek
Mám taky v plánu Hughese na Raptora, ale zatím nechvátám, nemám trup a musím hlavně už jít ven polítat. Přes zimu jsem to dost flákal a u simu dlouho nevydržím.

Tak trénuj a letu zdar

#812 11.04.2009 16:00

• david
  • Kolemjdoucí

Ahoj tak to se někdo má! Foto pošlu
  • Strana:
  • 1

Board Info

• Board Stats
  • Celkem příspěvků:4952
  • Celkem témat:174